Голлівудська актриса Анджеліна Джолі розповіла про свої серйозні проблеми зі здоров’ям

Також визнана красуня вирішила розкрити таємницю свого серйозного вади в зовнішності.

43-річна Анджеліна Джолі вразила шанувальників несподіваним визнанням про свою недугу. Виявляється, у зірки частково паралізовано особа. Раніше лікарі не могли діагностувати невідому хворобу у знаменитості. Потім з’ясувалося, що у Джолі Белла розвинувся параліч Белла, пише видання New Idea.

анджелина джоли и брэд питт

У людей, які страждають від паралічу Белла, перестають підкорятися м’язи. Вони як би німіють.

Полная отмена поездов в Россию: у Зеленского ответили, что теперь ждет украинцев

Анджеліна заявила, що цей серйозна недуга вразив її після розлучення з актором Бредом Піттом, однак зірка не виключає і інших причин.

«Не знаю точно, що стало причиною — менопауза або просто важкий рік. Найчастіше жінки, особливо заміжні, не думають про себе до тих пір, поки раптово стикаються з проблемами власного здоров’я», — відверто розповіла актриса.

Її друзі також стурбовані її різким схудненням до 42 кілограмів. Вони додали, що через щільний графік актриса настільки перевантажена, що іноді просто забуває поїсти.

Деякі ж медики вважають, що параліч міг розвинутися в результаті
видалення яєчників і молочних залоз, яких зірка позбулася кілька років тому через імовірність онкологічного захворювання.

Анджеліна зазначила, що їй належить пройти тривалий курс лікування за допомогою акупунктури, який повинен поліпшити ситуацію з її обличчям.

Також джерело з близького оточення актриси стверджує, що Джолі настільки сильно налякала її хвороба, що вона відразу написала заповіт. При чому в нього вона вписала тільки одну дитину — старшого сина Меддокса, якого вона усиновила в Камбоджі.

Джолі планує зробити хлопця великим кіномагнатом. До молодій людині відійде продюсерська компанія артистки Jolie Pas, яка, починаючи з 2014 року, принесла їй дохід в 116 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт були разом з 2005 року. Актори познайомилися на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт». Через рік у них народилася дочка Шайло, а в 2014-му році вони одружилися у Франції.

Зоряний шлюб тривав лише два роки. З 2016-му Джолі подала на розлучення.

Розлучилися актори в квітні 2019 року.

Нагадаємо, Джолі показала груди в напівпрозорому платті без ліфчика.

Як повідомляла Politeka, Анджеліна Джолі в напівпрозорому платті розбурхала мережу.

Також Politeka писала, що Джолі без білизни спіймали на балконі: відверті фото злили в мережу