Українець одружився на своїй двоюрідній бабусі, але сусіди запідозрили в недоброму

81 дружина проживає в селі Байковка Вінницькій області. А ось її 24-річний чоловік Олександр Кондратюк з’являється тут рідко, запевняють сусіди. За їх словами, хлопець одружився на своїй двоюрідній бабусі, щоб не йти в армію. Старенька — інвалід першої групи, тому наречений автоматично став її опікуном, повідомляє ТСН.

У свою чергу сама жінка запевняє у протилежному. (Щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

«Коли був останній раз? Кожен день до мене приїжджає», — говорить дружина призовника Зінаїда Ілларіонова. Олександра в будинку немає, але вона переконує, що він живе з нею як і належить законному чоловікові.

Скандал: Зеленский красиво отшил наглых российских журналистов, позор попал на видео

Сусіди ж твердять, що жінка живе одна.

«Приїжджають племінники, внуки, сестри. Він приїжджав сюди кілька разів», — говорить сусідка Валентина Мокряк.

У військкоматі впевнені, що хлопець живе разом з дружиною. Там журналістам навіть показали довідку, яку він надав.

«Він проживає за вказаною адресою разом з дружиною, яка 1938 року народження. До того ж у нас є довідка, що вона є інвалідом першої групи», — говорить військовий комісар Вінницького комісаріату Олександр Данилюк.

Військовий комісар зазначив, що згідно із законом, онук-чоловік, а заодно і опікун Зінаїди Іларіонівни нічого не порушує.

«Є закони в нашій державі. Людина, яка вимагає опікунства, а він є чоловіком цієї жінки. Відповідно надає фізичну і матеріальну допомогу», — пояснив він.

Юристи ж радять військовим зібрати свідчення сусідів і звертатися до суду. Якщо вони доведуть, що не існує шлюбних відносин, не ведеться спільного господарства, тоді хлопця зможуть призвати.

Нагадаємо, небайдужі українці прибудували безробітну Савченко

А ще Politeka писала, що загадкова розправа над військовим потрясла Одесу

Також Politeka повідомляла, що ветеранам АТО влаштували справжню каторгу під Вінницею